Trashure selger ingen egne produkter, men fungerer som en plattform hvor privatpersoner kan selge brukte klær, sko og accessories for dame og herre.

Når du leier plass

Priser

Vi har 4 lengder å velge mellom når du vil leie plass:

6 dager: 350kr
12 dager: 650kr
18 dager: 950kr
24 dager: 1250kr

Antall og type produkter

Du kan ha 25 varer til salgs til enhver tid. Dette betyr at om du selger 3 varer (til eksempel), kan du fylle opp med 3 nye varer, helt gratis så klart.
Kom til butikken når som helst under åpningstidene for å fylle på.

Du kan også bytte eller ta ut produkter når som helst i leieperioden.

Vi selger ikke undertøy som BH’er og truser, selv om det ikke er brukt.
Vi selger heller ikke vinterklær som ski/snowboard tøy og varme dun-. ull- og pelsjakker/kåper.
*Vi anser ikke ullundertøy og strikkede plagg som vintertøy i denne sammenhengen <3
Vi selger heller ikke brudekjoler.

Registrere produkter

Etter du har booket plass kan du registrere produktene du skal selge på din side, under ‘’legg til produkt’’. Ha gjerne produktene ferdig registrert før senest kl 16 dagen før leieperioden din starter. Ta bilder av hvert produkt, og legg inn ønsket pris med en liten tekst. Dette printes ut på prisetiketter som du får når du kommer til butikken.

Bildene legges ut på hjemmesiden vår, så ta gode bilder.

Start på leieperiode

Du kan sette opp varene kl 17 dagen før leieperioden din starter (lørdag om den starter på en mandag), eller kl 11 samme dagen leieperioden din starter.

Beregn 45min-1t. på å sette opp varene på hengere med alarmer og prislapper.

Siste leiedag

Du ta ned varene når det passer deg innenfor åpningstidene våre, men de må ta blitt tatt ned før kl 17 den siste dagen i leieperioden din.

Ønsker du ikke å beholde alle plaggene som er igjen tar vi gjerne imot donasjoner.

Om varene ikke hentes innen fristen legger vi de bort, og trekker/fakturerer 50kr for plassleie eller 30kr for innlevering, for hver dag som går. Du må selv ta av alarmer når du henter plaggene.

Endre pris på artikler underveis i leieperioden

Du kan når som helst gå inn og endre priser og informasjon på produktene dine via ‘Min side’. Da endres det automatisk på kassen vår når vi slår inn produktene, men ikke på selve prislappene som er på varene. Om du vil at vi skal sette på nye prislapper på produktene kan du enten komme ned og skrive på lappene helt kostnadsfritt, eller du kan sende oss en mail med hvilke varer du ønsker nye prislapper til, så printer vi de ut og setter de på tilhørende plagg for 5kr per prisetikett.

Husk at vi ikke kan selge varene for høyere pris enn det som står på prislappene.

Du kan også sette varer på salg under leieperioden din. Du kan utføre endringer i salg 1 gang i uken. Dette betyr at om du har en leieperiode på 6 dager kan du kun utføre endringer 1 gang. Har du leieplass i 24 dager, kan du utføre endringer 4 ganger, men kun 1 per uke.

Ved endringer eller salg kan du maile oss på hello@trashure.no.

Prising og provisjon

Du bestemmer selv prisen på varene, men vi anbefaler 1/3 av ny pris på brukte varer, og 1/2 pris av nypris på ubrukte varer.

Ved salg får Trashure 25% provisjon, pluss 10kr per plagg (IT gebyrer). Resterende tjener du.

Retur eller endringer av leie

Du kan gjøre retur eller endringer av leie helt opp til 14 dager før leieperioden din starter. Send oss bare en mail med leieperiode og stativ no. Til hello@trashure.no. Merk at det ikke er noen retur eller endringer når det er mindre enn 14 dager til leieperioden din starter. Tips: Om det plutselig skjer noe, er utleie av stativ en kjempefin gave å gi til noen!

Utvide leieperiode

Om du ønsker å utvide leieperioden din kan du gå inn på www.trashure.no og booke stativ på nytt innenfor ledige datoer.

Uten å leie plass / Innlevering

Du kan selge klær hos oss uten å leie plass. Da behøver du så klart ikke å betale noe leiepris, men provisjonen øker til 50% + 10kr.

Du kan booke innlevering og komme med et utvalg av klær og/eller accessories, hvor vi velger ut opp til 5 varer som vi tar inn og har det til salgs i butikken i 24 dager. Om det er igjen varer som ikke er blitt solgt må det hentes innen den siste salgsdagen. Får du ikke hentet det innen den siste salgsdagen vil du bli fakturert 30kr for hver dag som går frem det hentes, med mindre du ønsker å donere resterende. I så fall må du si ifra innen den siste leiedagen.

Vi har åpent for innlevering av klær hver dag, men med begrensede plasser. Du må fremdeles booke tid for innlevering på www.trashure.no.

Generelt

Hva du kan selge

Hos Trashure fokuserer vi på voksenklær da vi dessverre ikke har plass til en barneavdeling.

Ellers er du velkommen til å selge de plaggene du ønsker innenfor rammene oppgitt nedunder. Vi anbefaler derimot at du selger det som er i sesong for bedre salgsresultater.

– Ullundertøy egner seg til alt vær, men strandtøy kun til sommeren, og ski/snowboard tøy kun til vinteren.
– Du kan ha maksimalt 4 skotøy ute til enhver tid.
– Undertøy som BH og truser selges ikke hos oss, selv om det er ubrukt.
– Brudekjoler egner seg heller ikke i butikken vår, dessverre.

Returnering eller reklamasjon ved kjøp av brukte varer

Trashure er en bruktbutikk som selger på vegne av privatpersoner, og faller under bruktvarelovgivningen. Dermed gjelder ikke regelen for retur av kjøp innen 14 dager.

Utbetalinger

Du kan spørre om utbetaling etter endt leieperiode ved å gå på ‘’Min side’’, trykk deretter ‘’Få utbetalt’’, og så på knappen som heter ‘’Spør om utbetaling’.
Utbetalinger skjer hver mandag, eventuelt neste virkedag om mandag faller på en helligdag.

Du må selv be om utbetaling innen 60 dager etter siste dag i leieperioden din.

Salgsoversikt

Du kan skrive ut en salgsoversikt over alle varene du registrerte ved å gå til ‘’Min side’’ deretter ‘’Mine produkter’’ på www.trashure.no. Klikk så på ‘’Vis 100’’ og deretter ‘’PDF’’. Husk at dette kan kun gjøres før du ber om utbetaling for salget. Etter at utbetalingen er forespurt vil du ikke ha tilgang til produktoversikten lenger.

Generelle regler for salg

Alle tekstiler skal sjekkes for skader i stoff eller søm, samt ikke har noen flekker. Alt skal være vasket og i god stand før salg.

Varesikring, tyveri og forsikring

Når du skal sette opp stativet ditt får du utdelt alarmer som du selv setter på produktene dine. Når du leverer inn klær uten leie av stativ setter vi alarmene på for deg, og plasserer klærne i butikk. Skulle ting allikevel bli stjålet står ikke Trashure ansvarlig. Vi står heller ikke ansvarlige for erstatning ved brann- eller vannskader. Undersøk om forsikringen din dekker tap eller ødeleggelser.

Følg oss på instagram

Kontakt oss:

hello@trashure.no


Åpningstider:

Man – Lør 11:00 – 18:00


Adresse:

Thorvald meyers gate 44b